Friday, 2 September 2011

Melepakss :>

Hari ni , aku melepak ngan adek sdare aku (laki) , Abang aku (yg ke-2) , Dgr bakal kakak ipar aku (tunang abg ke-2) HAHA ! Aku boring , so aku nak ngekor gak , tpikan , time kat OU , adek sdre aku melekat kat aku sbb tkot sesat -.- tkpe , aku ada beli patong AngryBird lps tuh adek sdare OVER -.- tkpe , and then aku beli pengilat kuku , dy menyebok nak gune , habis kuku dy berkilat , macam prmpuan pun  ade aku rase :P HAHA ! Sabor jelahh , ape naka uad kan ?  kihkihkihhh , lepas tuh , curik bwak  blik umah dy -,- babit betul ! Mwehehehe (: Sampai sini je cerita :D

No comments:

Post a Comment