Thursday, 4 August 2011

I'm gonna miss you dear :]

kepada shuk  Sumpah yaya akan rindu kamu sayangs , jikalau yaya tak ego dan tak marah , mesti takan jadi mcm ni kan ? Yaya tk slhkan kamu fasal E tu , yaya sbnrnye marah kat org lain , bukan S neither E , yaya sygg korg , tp . kte gaduh pun sebab salah faham , kan ? yaya still ltk gmbr S dlm blog yaya x3 that means i love you so so so MUCHH !!!Hmm ,tapi semua tiu sudah terlambat kan ? hmm , Yaya tahu , S takan PERNAH BUKAK BLOG YAYA lagi dah x) It's okayy , i akan selalu stalk facebook and blog kamu , sbb nk tahu khabar kamu , sehat ke tidak x) yaya tak berani tegur kamu lah somell ! #penakut . sbb yaya tgk kamu bergaduh x3 hmm , Boleh kan kan ? hee ! Series ni ! Yaya takan pernah lupekan kamu lah x) TERIMA KASIH SEBAB TEGUR YAYA DENGAN CARA BAIK " Selamat berpuasa buddy , im gonna miss you :) " tah lah , yaya tak ingt , maybe mcm ni .. tapi malangnye yaya reply mcm ORANG SOMBONG kan ?!! TIDAK ! yaya tak nak balas mcm tu ! Sebab time tuh yaya patah hati sebab yang tertentu :) Hee ! bawah ni link blog kau kan syggg ? Lau kau tukar link kau siap kau x) Aku akan carik sampai dapat ! Wheee ! #patah hati x'(


              http://nazatulshukriah.blogspot.com/ 

p/s' `im gonna miss you sayang x(

No comments:

Post a Comment