Tuesday, 2 August 2011

Boring lah :) Cerita fasal dy dan dy dan dy danseterusnya lahh :)

Hari ni , yaya nak cerita fasal beberapa ekor budak ni , `Eh ekor lakk , salah-2 ! Beberapa orang budak yg comel lagi cantik :) HAHA ! mcm mane ekh nak  start ? Mule dari sapa dulu ekh ? hmm , rileks japp . 


hari ni , aku boringg , so aku edit lah gmbr-2 ni :) 


Shukriah :)
 Sori ye, sbb curi gmbr kamu :) Saya borink , lagi pun kamu takan bace blog saya kan ? Hee :) saya selalu tgk blog kamu , tpi kamu dah delete gmbr saya kan ? Saya tak kisah pun lah :) Thanks for being a good friend for me :) Yaya tk marah shuk , sbnrnye org lain , tpi cume shuk tk faham , so kte ni cume misunderstanding bak kata org mat saleh kan ? :> Dah lah malas pepanjang , btw , thanks sbb tegur and ckp selamat berpuase tuh :) ♥ yaya tk kan delete `bye .

Ni shafikah :)
♥ Yow ! Aku curik gmbr kau aw :P hehhh .. aku boring gila , naik gaban aku  , so aku edit gmbr , kau nk sgtkan gmbr mcm ni kan ? Hah , aku dah buad kan dah , tpi kau tk leyhcopy :( Sedihh , haha !Kat fesbuk kan ada ? :) LOL gila  xD HAHAHA ! Illusion ~ Whooooo ,, Hantu hantu , pak `terhentak kat krusi , ngadu , aduh aduh sakit sakit .. #Bak watak nana dalam kelas :) HAHAHA ! SO SWEET ! ^^ ♥ Done !

HAHA ! Cube kau bace ayat tuh , aku gune lirik lagu :P #Kantoii ..
♥ HAHA ! Ni lagi satu , gmbr aku ngan kau xD Gelang tuh hilang oh -- hamster aku curik . dy tak pulang kan balik , HAHA ! Tk pelah aku tak kesah :') Aku borink , so aku edit gmbr , lol gila XD ! Love me or Let  me go :) Hehe , lagu tu best ohh ♥ Dah lah , smpai sini saje aku berucap :) #byepbyepp ... 


Yang penting aku sygs korgss ; Beana , eqa , neena , shuk , amey , momon :) haris , iera , miera , adreanna , syu , nad err , farahin ~ :) 

No comments:

Post a Comment